Smaakvol en leuker Netwerken?

Heb jij dat ook weleens dat je bij een netwerkbijeenkomst met je kopje koffie in een groep staat en de gesprekken je maar niet pakken. Of dat je het gevoel hebt dat je veel meer uit je netwerk kan halen? Dan kan ik je aanraden om eens aan tafel te gaan bij het Netwerkkleed.
Dit is een middel om in een klein gezelschap (8 mensen) op een speelse en gestructureerde manier met elkaar te netwerken en tot mooie, verdiepende gesprekken te komen die je echt wat opleveren.

Toen ik vorig jaar oktober voor het eerst aan tafel schoof viel me de prachtige vormgeving op en de zorgvuldige opbouw van dit Netwerkkleed. Je volgt de gangen van het diner maar je snijdt geen vlees aan, maar een onderwerp.
Onder de gerechten van papier staan vragen en dat levert verrassende gesprekken met elkaar op over je ambities, wat je bezighoudt, en ook waar je naar opzoek bent. Het leverde mij direct een waardevol contact op.

Mijn enthousiasme heeft ertoe geleid dat ik sinds november partner ben geworden van het Netwerkkleed.
Wat ik terug hoor van deelnemers is dat er al gauw een prettige sfeer ontstaat, waardoor je makkelijker over je zelf vertelt en het hierdoor persoonlijker wordt. Dat de vragen verrassend en uitnodigend zijn. En dat netwerken hierdoor stukken leuker wordt.

Wil je hier meer over weten of wil je het binnenkort zelf ervaren?

7 april kun je aanschuiven bij een sessie van het Netwerkkleed bij de prachtige loopbaanwinkel van mobiliteitsstylist Anneke Hemmen (zie www.mobiliteitsstylist.nl).
Of bel naar Lucienne Scholten, 06 49732635. We zien je graag aan tafel !

netwerkkleed

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *