Referenties

Klantervaringen

Ik werk regelmatig en graag samen met Lucienne als actrice in mijn assessments. Met haar rustige en vriendelijke voorkomen stelt zij kandidaten op hun gemak en creëert zij een veilige setting waarin zij zichzelf kunnen zijn. Dat neemt niet weg dat zij in rollenspellen een kritische en stevige gesprekspartner kan zijn; zij biedt mooie platforms en is in staat in gesprekken impliciet en expliciet een spiegel voor te houden. Haar feedback aan de kandidaat is helder en opbouwend en voor mij altijd goed herkenbaar uit het gesprek. Gevraagd om te improviseren leeft zij zich gemakkelijk en vlot in een rol in en komt zij naar voren als een geloofwaardige gesprekspartner die naturel acteert.                                                                                                                                 Iris Haaksma, Assessment psycholoog &Loopbaanadviseur                                                                                            

Ik werk nu een jaar of 4 samen met Lucienne als trainingsacteur. Het onderwerp van de trainingen hebben te maken met huiselijk geweld, kindermishandeling, ouderenmishandeling en de meldcode. We werken samen binnen zorg- en welzijn, onderwijs en kinderopvang. Ze geeft aan deelnemers vertrouwen, biedt veiligheid, is creatief, enthousiast en flexibel. Fijn om in communicatietrainingen te werken met Lucienne die de verbinding perfect kan leggen tussen theorie en praktijk.

Inmiddels zijn we ook samen het pad van online trainen opgegaan. Natuurlijk is trainen op locatie prettiger maar Lucienne weet zelfs via beeldscherm zich zo te presenteren dat deelnemers “even vergaten dat ze in een oefensituatie zaten”.
Suzan Weegenaar, trainer van Weegenaar Trainingen

“Lucienne is de trainingsacteur in de Advanced Jobmarketing Training voor Loopbaanprofessionals. Zij acteert op dag 4. en schakelt snel in alle rollen die werkzoekers kunnen aannemen, zoals ‘geen urgency’ of ‘te snel willen’. De deelnemer brengt daarmee het geleerde confronterend in de praktijk. Er is immer verbazing over hoe goed Lucienne de rol van de cliënt uit de praktijkcase aanneemt. En zij geeft oprechte feedback over hoe de aanpak van de deelnemers beter kan om effectief te zijn. Een waardevol onderdeel van de training!”
Aaltje Vincent, Auteur| Trainer Coach Spreker

“Ik heb onze samenwerking als zeer prettig en leerzaam ervaren. Jouw opmerkingen en tips gaan de basis vormen van mijn sollicitatievoorbereiding omdat ik vind dat je een punt hebt. En dat is een compliment voor jou, want in de meeste gevallen leg ik opmerkingen over mijn doen en laten naast mij neer.
De manier waarop je dat deed, vond ik ook prettig. Je bent rustig, je kiest je woorden zorgvuldig en je hebt oog voor je klant.
Ik ben heel tevreden over de sessies en het behaalde resultaat”
coaching klant

Ik ben heel tevreden over de gesprekscoaching. Dit komt door het  feit dat ik zelf en ook mijn collega’s verbetering en vooruitgang hebben opgemerkt. Het sloot goed aan op de praktijk met name door de rollenspellen die ik heb geoefend.                                        coaching klant

Ik had een goede klik met Lucienne. Durfde me open te stellen en heb veel geleerd, Als ik nu een lastig gesprek moet doen, ben ik minder onzeker en zie bijna geen beren meer op de weg.                                                                                                                        coaching klant

Opdrachtgevers

 • Iris Haaksma
 • Weegenaar Trainingen
 • Roel& Jasper
 • Veiligheidsregio Drenthe
 • Veilig Thuis Drenthe
 • Menke &van der Poel mediation
 • LTP
 • Gitp
 • Engarde Psychologie
 • De Verzuimmeesters
 • GGD Groningen
 • Treant Zorggroep
 • Zorgpleinnoord
 • trainingsacteur academie (gastdocent)