L-Act Netwerkkleed

Netwerkkleed

Zou je meer uit je netwerk willen halen? Wil je je netwerk uitbreiden? Of wil je inspiratie om eens andere vragen te stellen bij een netwerkgesprek?

Kom dan aan tafel bij het Netwerkkleed. Dit is  een prachtig vormgegeven spel in de vorm van een tafelkleed dat je op een ontspannen en effectieve manier een netwerkervaring geeft. Het is een tool om mensen te verbinden, te inspireren en te activeren.

 inspirerende  gesprekken

Tijdens dit ‘diner’ snijd je geen vlees aan maar een onderwerp. En je mag opscheppen, geen groenten maar over jezelf.
Kom aan tafel en ervaar hoe je op een effectieve en ontspannen manier met elkaar gesprekken kunt voeren. De intieme setting garandeert een open gesprek en de structuur zorgt voor verdieping. Het brengt balans tussen introvert en extravert, tussen formeel en informeel. Professioneel, maar met humor!

Sinds 2016 ben ik partner van het Netwerkkleed. (www.netwerkkleed.nl). Tijdens de netwerksessie ben ik gespreksleider en help ik het gesprek op gang, zorg voor de structuur en diepgang.

 Nu ook het  Netwerkkleed ONLINE !!

Ik organiseer nu met name online bijeenkomsten  met het Netwerkkleed. Kosten 32,50 excl.Btw.  Heb je interesse ?  Mail naar info@luciennescholten.nl

Het Netwerkkleed wordt ingezet voor:

Netwerkbijeenkomsten en evenementen
Teambuildingsactiviteiten
Verandertrajecten
Intervisieprogramma’s
Workshops en trainingen

Contact